Termékek

Tekintse meg termékeinket!


Naptárkészítés, -nyomtatás

Egyedi naptárkészítés és -nyomtatás profi kivitelezéssel. Szinte bármilyen alkalomból, eseményből készült fotóból készíthet minőségi fali-, asztali- és kártyanaptárt. Nem csak magánszemélyeknek. Népszerűsítse cégét naptárakon. Ajándékozzon prémium minőségű naptárakat partnereinek. Tekintse meg tematikus naptar.dekoracion.hu oldalunkat.

RENDELJ NAGYOBB MENNYISÉGBEN! MEGÉRI! Többet rendelni megéri, mert az egységáraink a mennyiség függvényében csökkennek! Ám, ha csak kis mennyiségre van szükséged, akkor a nyomtatási technikánk segítségével ez is egyszerűen megoldható. Keressen minket elérhetőségeinken.

poszter naptár


PVC alapú táblák

1/a.
Habosított PVC alapú tábla, nyomtatott fólia kasírozásával. A nyomat tetszőleges színű lehet, így a cég arculatát maximálisan át lehet ültetni a táblára. Kiválóan alkalmas kül- és beltérre is.

1/b.
Habosított PVC alapú tábla, színes fólia kivágásával, kasírozásával. Amennyiben csak 1 vagy két színt szeretnénk alkalmazni, a legideálisabb választás a fóliakivágás. Többféle színű fóliából lehet választani, és ezzel az eljárással a logok, betűk kontúrjai valamivel élesebbek lesznek, mint a nyomtatottnál.


Papír alapú táblák

2/a
Habkarton alapú tábla, nyomtatott fólia kasírozásával. Ugyanazzal az eljárással készül, mint az 1/a számú tábla, a különbség annyi, hogy az habkarton egy könnyebb, de sérülékenyebb anyag. Ez a kivitel inkább beltérre ajánlott. Használható akár faliképként is, ami irodai dekoráció esetén egy költséghatékony, és könnyen kezelhető megoldás. Súlya miatt akár kétoldalas ragasztóval is rögzíthető.

2/b
Habkarton alapú tábla, színes fólia kivágásával, kasírozásával. Amennyiben csak 1 vagy két színt szeretnénk alkalmazni, a legideálisabb választás a fóliakivágás. Többféle színű fóliából lehet választani, és ezzel az eljárással a logók, betűk kontúrjai valamivel élesebbek lesznek, mint a nyomtatottnál.


Plexi alapú táblák

Ezzel az alapanyaggal a rengeteg lehetőség áll rendelkezésre. Plexiből létezik víztiszta, opál illetve színezett változat is, különböző vastagságokban. A víztiszta és opál esetén világító tábla kialakítása is lehetséges.

3/a
Plexi alapú tábla, színes fólia kivágásával, kasírozásával. Az alaptábla színe választható, csakúgy, mint a ráhelyezendő fóliáé. A fóliákat igény szerint elő- illetve víztiszta esetén a hátoldalára is lehet kasírozni, attól függően, hogy milyen hatást szeretnénk elérni.

3/b

Víztiszta vagy opál színű, plexi alapú tábla, színes fólia kivágásával, kasírozásával, hátoldalán festéssel. Ez a típus nagyon elegánsan hat, ha jól alkalmazzuk. Kiválthatja akár a réztáblákat is, és jóval költségkímélőbb. Információs tábláknak is kiválóan alkalmas.

3/c
Víztiszta plexi alapú tábla, színes, negatív nyomattal a hátoldalán. Ezzel a kivitellel megoldható több szín alkalmazása úgy, hogy a plexi tükröződő hatása is érvényesül.

3/d
Két különböző színű plexi használatával készül. A felső részre tervezett anyagból lézervágással kivágjuk a tetszőleges formát, majd az alsó plexihez ragasztjuk. Ez lehet a minta negatívja is, attól függ, milyen hatást szeretnénk elérni. Ez a tábla a plexi csillogásán túl ad egy enyhe 3 dimenziós hatást is.

3/e
Hasonlóan a 3/d eljáráshoz, ez a kivitel is két plexilap összeragasztásával készül. A különbség annyi, hogy ez esetben az alsó részre tervezett plexi víztiszta kell hogy legyen, hogy a hátulról ráfújt festék színe érvényesüljön. Ennek hatására három  különböző szint alakul ki, ami tovább erősíti a 3 dimenziós hatást.


Réz alapú tábla

4.
Sárgaréz alapú tábla, gravírozással. Ügyvédi Irodák, irodaházak általánosan használt cégbemutató felülete. Készülhet csak gravírozással, de festhető is, választható színnel.

 

1107 Budapest
Fogadó utca 3.
Tel: +36 1 433 2451
Mobil: +36 20 9124 627
E-mail:info@dekoracion.hu