Termékek

Tekintse meg termékeinket!


Naptárkészítés, -nyomtatás

Egyedi naptárkészítés és -nyomtatás profi kivitelezéssel. Szinte bármilyen alkalomból, eseményből készült fotóból készíthet minőségi fali-, asztali- és kártyanaptárt. Nem csak magánszemélyeknek. Népszerűsítse cégét naptárakon. Ajándékozzon prémium minőségű naptárakat partnereinek. Tekintse meg tematikus naptar.dekoracion.hu oldalunkat.

RENDELJ NAGYOBB MENNYISÉGBEN! MEGÉRI! Többet rendelni megéri, mert az egységáraink a mennyiség függvényében csökkennek! Ám, ha csak kis mennyiségre van szükséged, akkor a nyomtatási technikánk segítségével ez is egyszerűen megoldható. Keressen minket elérhetőségeinken.

poszter naptár


PVC alapú táblák

1/a.
Habosított PVC alapú tábla, nyomtatott fólia kasírozásával. A nyomat tetszőleges színű lehet, így a cég arculatát maximálisan át lehet ültetni a táblára. Kiválóan alkalmas kül- és beltérre is.

1/b.
Habosított PVC alapú tábla, színes fólia kivágásával, kasírozásával. Amennyiben csak 1 vagy két színt szeretnénk alkalmazni, a legideálisabb választás a fóliakivágás. Többféle színű fóliából lehet választani, és ezzel az eljárással a logok, betűk kontúrjai valamivel élesebbek lesznek, mint a nyomtatottnál.


Papír alapú táblák

2/a
Habkarton alapú tábla, nyomtatott fólia kasírozásával. Ugyanazzal az eljárással készül, mint az 1/a számú tábla, a különbség annyi, hogy az habkarton egy könnyebb, de sérülékenyebb anyag. Ez a kivitel inkább beltérre ajánlott. Használható akár faliképként is, ami irodai dekoráció esetén egy költséghatékony, és könnyen kezelhető megoldás. Súlya miatt akár kétoldalas ragasztóval is rögzíthető.

2/b
Habkarton alapú tábla, színes fólia kivágásával, kasírozásával. Amennyiben csak 1 vagy két színt szeretnénk alkalmazni, a legideálisabb választás a fóliakivágás. Többféle színű fóliából lehet választani, és ezzel az eljárással a logók, betűk kontúrjai valamivel élesebbek lesznek, mint a nyomtatottnál.


Plexi alapú táblák

Ezzel az alapanyaggal a rengeteg lehetőség áll rendelkezésre. Plexiből létezik víztiszta, opál illetve színezett változat is, különböző vastagságokban. A víztiszta és opál esetén világító tábla kialakítása is lehetséges.

3/a
Plexi alapú tábla, színes fólia kivágásával, kasírozásával. Az alaptábla színe választható, csakúgy, mint a ráhelyezendő fóliáé. A fóliákat igény szerint elő- illetve víztiszta esetén a hátoldalára is lehet kasírozni, attól függően, hogy milyen hatást szeretnénk elérni.

3/b

Víztiszta vagy opál színű, plexi alapú tábla, színes fólia kivágásával, kasírozásával, hátoldalán festéssel. Ez a típus nagyon elegánsan hat, ha jól alkalmazzuk. Kiválthatja akár a réztáblákat is, és jóval költségkímélőbb. Információs tábláknak is kiválóan alkalmas.

3/c
Víztiszta plexi alapú tábla, színes, negatív nyomattal a hátoldalán. Ezzel a kivitellel megoldható több szín alkalmazása úgy, hogy a plexi tükröződő hatása is érvényesül.

3/d
Két különböző színű plexi használatával készül. A felső részre tervezett anyagból lézervágással kivágjuk a tetszőleges formát, majd az alsó plexihez ragasztjuk. Ez lehet a minta negatívja is, attól függ, milyen hatást szeretnénk elérni. Ez a tábla a plexi csillogásán túl ad egy enyhe 3 dimenziós hatást is.

3/e
Hasonlóan a 3/d eljáráshoz, ez a kivitel is két plexilap összeragasztásával készül. A különbség annyi, hogy ez esetben az alsó részre tervezett plexi víztiszta kell hogy legyen, hogy a hátulról ráfújt festék színe érvényesüljön. Ennek hatására három  különböző szint alakul ki, ami tovább erősíti a 3 dimenziós hatást.


Réz alapú tábla

4.
Sárgaréz alapú tábla, gravírozással. Ügyvédi Irodák, irodaházak általánosan használt cégbemutató felülete. Készülhet csak gravírozással, de festhető is, választható színnel.

 

Mucius Scaevola Kft.

DEKORACION.HU - Mucius Scaevola Kft.
1106 Budapest
Maglódi út 6.
Tel: +36 1 433 2451
Mobil: +36 20 9124 627
E-mail:info@dekoracion.hu