Szolgáltatások

Teljeskörű dekorációs tervezés és kivitelezés


Teljeskörű dekorációs tervezés és kivitelezés

Új üzleted van, vagy csak egy üres falad? Esetleg új kampányt indítottál, de nincsenek meg az eszközök?
Akkor jó helyen jársz nálunk! Megtervezzük cégtáblád, belső dekorációd, roll-up-od az igényeid szerint, és ezután nem kell várni a kivitelezőre sem. Itt a helyszínen, a saját eszközeinkkel el is készítjük Neked. Amennyiben olyan ötleted van, amit nem találsz a honlapunkon, akkor is keress meg minket, hiszen a mi is nyitottak vagyunk a folytonos fejlődésre, és az egyik alapelvünk, hogy semmi sem lehetetlen!
A termékek elkészülte után a kihelyezést is vállaljuk, így Neked tényleg csak annyi dolgod lesz, hogy kitaláld mit szeretnél, és a végén gyönyörködsz a kész termékben!


Eco-solvent nyomtatás, többféle anyagra igény szerint

Seiko 64s típusú nyomtatónk lehetővé teszi, hogy papírra, PVC-re de akár textilre is készülhessen grafika, 160 cm szélességig. Az eco-solvent nyomtatás előnye, hogy nagy felbontású (720dpi vagy több) Epson fejekkel kompatibilis festékeket. Ezek bevonat nélküli anyagokon is működnek, a különböző generációk (Eco Sol, Eco Sol II, Eco Sol Max, stb) eltérő karcállósággal és UV ellenállósággal rendelkeznek. Az ecosol festékek szaga még nyomtatás közben sem túl erős, irodai környezetben is használhatóak.

Ezzel az eljárással készíthetőek többek között bel- és kültéri molinók, roll-up-ok, poszterek, plakátok, fóliák, cégtáblák, textilképek és építési hálók is. A nyomat szélessége 160 cm-ig terjedhet ki, a hossza akár 50 méter is lehet.


Lézervágás, -gravírozás

Lézervágó és gravírozó gépünkkel többféle anyagot tudunk megmunkálni. Ilyen például a plexi, fa, fém, gumi, de akár vastagabb karton, hullámkarton is. A gép számítógépes vezérlésű, ami lehetővé teszi a nagyfokú precizitást is, akár nyomtatott papír kivágása esetén is. Ez az eljárás alkalmazható különböző reklámtárgyak, táblák kivitelezése, de akár egyedi polcok, eligazítók, szórólaptartók is.

Az eljárásról: A gravírozógép lézerfeje a számítógépen szereplő grafika alapján elindul a megmunkálandó felületen és a lézersugár a kijelölt területeken elpárologtatja az anyag felső rétegét. . A fókuszpont átmérője szabályozható, lehet akár a milliméter egy része, ami lehetővé teszi a precíz és pontos kialakítást. A lézersugár erőssége is változtatható, ami a mélységet szabályozza. Ezzel az eljárással történik a több szintű gravírozás, ami egyes anyagok esetén színváltozást idéz elő. Szintén így történik az anyag teljes átvágása is.


Fóliavágás

Plottervágó gépünk a többi géphez, és a mai technikához alkalmazkodva szintén számítógép vezérlésű. Általában matricák, fóliabetűk,-ábrák kialakítása történik vele. A legegyszerűbbtől akár bonyolult, részletgazdag motívumokig elkészíthető. Ha a cégtáblához két vagy három színre van szükség, az öntapadós, színes fóliából történő vágás az ajánlott. Ezt bármilyen sík felületre fel lehet illeszteni, falra, fémre, üvegre egyaránt.

Lehet kombinálni is a nyomtatott és színes fóliát, hogy a megjelenés még egyedibb lehessen. Ezt a technikát szoktuk alkalmazni üvegportálok, kirakatok matricázására, világító táblák, autók dekorálására. Nagy előnye, hogy visszaszedhető, tehát bármikor eltávolítható, cserélhető, módosítható vagy kiegészíthető az elkészített felirat, illetve logo.

Mucius Scaevola Kft.

DEKORACION.HU - Mucius Scaevola Kft.
1106 Budapest
Maglódi út 6.
Tel: +36 1 433 2451
Mobil: +36 20 9124 627
E-mail:info@dekoracion.hu